Φωτογραφίες 2017-2018

Φωτογραφίες 2017-2018

Μια περιπετειώδης αναζήτηση στο αρχαιολογικό μουσείο του Πειραιά
Νηπιακό Τμήμα

Το λιοντάρι του Μουσείου στέκεται ακίνητο γιατί ένας μάγος το μαρμάρωσε και το καταδίκασε σε αιώνια σιωπή.. το Νηπιακό Τμήμα ως άλλοι διάσημοι και ξεχωριστοί ντετέκτιβς θα λύσουν το γρίφο και θα ελευθερώσουν το λιοντάρι;;; Αυτό θα συμβεί μετά την περιήγησή τους στο Μουσείο!!!

Μουσείο συναισθημάτων

Ποιος Φοβάται Τι;;;;;; Πού Κρύβεται Ο Φόβος;;;;;; Φόβοι Στο Σπίτι Ή Ασφάλεια Στο Σπίτι;;; Μετριέται Ο Φόβος;;; Τι Παθαίνει Το Σώμα Μας Όταν Φοβόμαστε;;;; Πώς Αλλιώς Λέμε «Φοβάμαι!»…;;; Ένα Μουσείο – Θησαυρός, Για Τα Συναισθήματα, Όπου Μέσα Από Τη Δημιουργική Προσέγγιση Του Φόβου Με Τα Διαδραστικά Εκθέματα, Τα Παιδιά Του Νηπιαγωγείου Μας, Πήραν Ερεθίσματα Για Να Γνωρίσουν Καλύτερα, Να Επεξεργαστούν Και Να Αντιμετωπίσουν Το Συναίσθημα Του Φόβου!

Πάμε Σαν Άλλοτε… Στην Εξοχή!!!

Ένα ταξίδι σε καιρούς που μοιάζουν να έχουν χαθεί στο πέρασμα του χρόνου, μαζί με το πολύχρωμο καρό τραπεζομάντιλο, τα καλούδια (τυροπιτάκια, κεφτεδάκια, τοστάκια) κάτω από τα σκιερά δέντρα, τα παιχνίδια στο γκαζόν, η εξερεύνηση της φύσης, οι παρέες, τα πειράγματα και τα γέλια. Ναι, δεν χρειάζεται να είναι Πρωτομαγιά για να στήσουμε ένα όμορφο πικ-νικ στο γρασίδι και στους λόφους! Πολύ κοντά στο σχολείο μας, υπάρχει ένας πνεύμονας οξυγόνου: ο Βοτανικός Κήπος` που προσφέρεται για όλα τα παραπάνω και.. όχι μόνο! Υπέροχη καλοκαιρινή δραστηριότητα που θα θυμόμαστε σίγουρα για πολλά χρόνια!