Νέα – Ανακοινώσεις | Πλαστελίνη

Πλαστελίνη

Νέα – ΑνακοινώσειςΘαλασσινό μπανάκι…

Το μήνα Ιούλιο θα χαρεί κάθε πλαστελινάκι με το θαλασσινό μπανάκι… για τα προνήπια και νήπιά μας στην παραλία του Σχοινιά!!!

Η αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή μας γιορτή

Το Σάββατο στις 28 Ιουνίου η “Πλαστελίνη” θα παρουσιάσει την αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή της γιορτή με ένα θέμα που θα ξετρελάνει μεγάλους και μικρούς!

Επισκέψεις /εξορμήσεις Μαΐου

Για το μήνα Μάιο, ακολουθούν επισκέψεις /εξορμήσεις: Στο Σπαθάρειο Μουσείο, Στο Περιβαλλοντολογικό Πάρκο Κέντρο Της Γης, Στο Οικολογικό Πάρκο “Αρχέλων”!

Συναντήσεις με τους Γονείς

Πραγματποιήθηκαν στο σχολείο μας το μήνα Απρίλιο οι Συναντήσεις Γονέων προκειμένου να μιλήσουμε ατομικά με τον κάθε γονιό για το παιδί του δείχνοντας τους ξεχωριστούς φακέλους μας (portfolio) με την πρόοδο του παιδιού.

Εορτασμός της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου

Στις 22 Μαρτίου τα νήπιά μας ετοίμασαν την εθνική εορτή “Ζήτω η 25η Μαρτίου” όπου μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους με τη σοβαρότητα και την “ωριμότητα” που αντιμετώπισαν το συγκεκριμένο θέμα.

Μαθαίνω τον εαυτό μου μέσα από τα συναισθήματα

Στις 8 Μαρτίου τα προνηπιάκια μας ετοίμασαν σπουδαία γιορτή με αφορμή την εκπαιδευτική ενότητα “Μαθαίνω τον εαυτό μου μέσα από τα συναισθήματα” και επικεντρώθηκαν στο συναίσθημα της Αγάπης!

Στις 15 Ιουνίου θα γίνει η φετινή καλοκαιρινή αποχαιρετιστήρια γιορτή των νηπίων μας με τίτλο “ένας χρόνος αναμνήσεις και σπουδαίες κατακτήσεις”.