Εκδηλώσεις της Πλαστελίνης τον Μάιο

Τα Προνηπιάκια μας θα επισκεφθούν το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Βορρέ. Θα παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ανακυκλώσιμης Τέχνης «Ποτέ δεν είναι αργά»! Με αυτό το κεντρικό μήνυμα καλούμε τα παιδιά να μάθουν να βλέπουν την ομορφιά ακόμα και μέσα από τα σκουπίδια. Με όρεξη, δημιουργικότητα και θετική διάθεση, ανακαλύπτουμε πως στην τέχνη κρύβεται πάντα η ελπίδα…!

Τα Μικρά Προνηπιάκια μας θα επισκεφθούν ένα εντυπωσιακό πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής! Το παιδί οδηγώντας, αντιλαμβάνεται και συνειδητοποιεί τη σημαντικότητα της Κυκλοφοριακής Αγωγής μαθαίνοντας βιωματικά και όχι απομνημονεύοντας παθητικά πληροφορίες. Σ’ αυτό το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, οι βαρετοί κανόνες οδικής συμπεριφοράς, αποκτούν ενδιαφέρον! Τα παιδιά οδηγούν τα φιλικά προς το περιβάλλον βενζινοκίνητα αυτοκινητάκια φορώντας ζώνες ασφαλείας και κράνη. Παίζουμε και ταυτόχρονα διασκεδάζουμε!

Το Νηπιαγωγείο μας, θα επισκεφθεί το καινούργιο Μουσείο Ακροπόλεως! Ένα ταξίδι στην αρχαιότητα, μέσα από  την περιήγηση στους ορόφους του Μουσείου, θα είναι για τα παιδιά πηγή γνώσης και βιωματικής εμπειρίας αλλά και τόνωση της αρχαίας μας κληρονομιάς. Θα θαυμάσουμε από κοντά αγάλματα και αρχαιότητες καθώς επίσης θα μαγευτούμε από την υπέροχη θέα του Παρθενώνα!!!