Δεκέμβριος 2015

10/12: Τα Νηπιάκια μας στα πλαίσια της Μουσειακής Αγωγής όπου η μάθηση γίνεται παιχνίδι, θα ακολουθήσουν το λαμπερό αστέρι των Χριστουγέννων και μέσα από τα εκθέματα του Βυζαντινού & Χριστιανικού Μουσείου Αθηνών θα οδηγηθούν στην ταπεινή (γλυπτή αναπαράσταση) φάτνη του μικρού Χριστούλη!!!

15/12: Γονείς και παιδιά, Παιδαγωγοί, Συνεργάτες και φίλοι της «Πλαστελίνης» θα βάλουν τα δυνατά τους και με οδηγό τη δημιουργικότητα και τη φαντασία θα λάβουν μέρος στο εορταστικό Εργαστήρι καλλιτεχνικών δημιουργιών και κατασκευών για να φτιάξουν όμορφα στολίδια και κατασκευές που θα τεθούν προς πώληση στο εορταστικό φιλανθρωπικό μας Bazaar

20/12: Εορταστικό Φιλανθρωπικό Bazaar! Η «Πλαστελίνη» θα ανοίξει τις πόρτες της από το πρωί έως το βράδυ και θα υποδεχτεί επισκέπτες, γονείς, παιδιά, φίλους νέους και παλιούς! Εκδηλώσεις και happenings θα λαμβάνουν χώρα διαδοχικά στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ενώ στους υπόλοιπους χώρους θα βρίσκονται πάγκοι με προϊόντα, λιχουδιές, χειροποίητες κατασκευές και προϊόντα προσφορών και χορηγιών. Τα έσοδα του Bazaar μας θα δοθούν στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *